За нас

Грижата за здравето е фундамент, върху който човек изгражда основни възприятия и ценности. От правилното отношение, което проявяваме към себе си, стигаме и до правилното отражение, което показваме пред света. Неразривната връзка между вътрешното здраве и външната красота следват логическия път на науката и медицината. Eволюцията в тези области открива нови възможности, които ни помагат в грижата за тялото отвътре и отвън.

 

От здравето до красотата.

Spectro IMA е медицински център, който обединява в себе си дългогодишния опит на експерти в различни здравни области, както и добрите практики от света на естетичната медицина. Защото вярваме, че здравето е основата, върху която може да се разгърне пълния потенциал на всеки човек.

Центърът разполага с най-модерната апаратура и технология, а нашите лекари надграждат квалификацията си в името на всичко, от което се нуждете — от здравето до красотата.

 

Spectro IMA разполага с 13 кабинета, 2 операционни зали, 2 реанимации, 2 стаи за престой на пациентите ни и съвременна конферентна зала. Клиниката ни е изборът на лектори от цял свят за провеждане на национални и международни събития, лекционни и демонстрационни обучения. Всички наши кабинети са оборудвани с висококачествена технология от последно поколение, съвременни медицински изделия, консумативи и продукти.

Spectro IMA e точка за провеждане на клинични проучвания в сферата на Дерматологията в партньорство с МЦ „Унимед“, www.unimed-bg.com

Добре дошли в Spectro IMA!

Можете да ни откриете на ул. „Тинтява“ 120 в гр. София, кв. Дианабад. Разполагаме с голям брой паркоместа, както и подземен гараж. Клиниката се помещава в модерна сграда, залагаща на високи стандарти за комфорт и лукс, като едновременно с това, интериорът показва стил и придава уют.