Мастни натрупвания

В Spectro IMA предлагаме ефективни решения за намаляване на мастните натрупвания. Оперативна липосукция, микроинвазивни или изцяло неинвазивни апаратни процедури, разработени от светвония лидер Alma Lasers.

Квалифицираните ни пластични хирурзи разполагат с уникален апарат за лазерна липосукция с едновременно стягане на кожата с много предимства пред оперативната липосукция като микроинвазивна и високоефективна процедура по отстраняване на мастните натрупвания, едновременно стягане на кожата и уникална възможност за директен липофилинг на желаните места.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Квалифицираните ни терапевти ще ви консултират кое е най-доброто неинвазивно решение за вашия индивидуален случай.

Spectro IMA разполага с революционните апарати на Alma Lasers – глобален лидер в областта на апаратната естетика. PrimeX последно поколение и Accent Prime с високи клинични резултати, доказани през годните. Бързи, лесни и ефективни резултати, без болка и с дълготраен ефект, предназначени за зони корем, паласки, бричове, вътрешна част на бедрата, коленете, гръб, дупе, ръце. Без възстановителен период.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

PrimeX

PrimeX – Топене на мазнини и скулптуриране на тялото е най-търсена нехирургична процедура сред апаратните терапии в естетиката. Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген. Комбинацията от ултразвук и радиочестотна енергия с механичен масаж, засилва метаболизма на мастната тъкан и редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата. Комбинацията от усъвършенствани технологии с два апликатора, съчетаване на предимставата на 2 технологии – ултразвук с вакуум и радиочестотни вълни за максимални резултати за намалява обиколките в желаните зони.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4 процедури

Accent Prime

Accent Prime е високотехнологична платформа на Alma lasers, която разгражда упоритите мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото, стяга кожата и видимо редуцира целулита. Уникалната комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова (топяща мазнините) и специфична радиочестотна (RF) (стягаща) технология ,постига бърз, естествен и дълготраен резултат. Двете функции на апарата могат да се използват както в комбинация – топене + стягане, така и самостоятелно в зависимост от индивидуалните нужди на всеки.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4 процедури

ZLipo - Криолиполиза

В Spectro IMA разполагаме с високотехлногичния апарат за криолиполиза – Z Lipo, Zimmer, който комбинира 2 технологии: вакуум и изстудяване. Нормалната температура на мазнините е около 37 C°. По време на терапията, температурата на Мазнините спада до под 9 C° (оптимална ~ 4 C°) Време на процедурата е около 60 мин. Проучванията показват, че 25 % – 35 % от повърхностните мазнини в зоната на третиране биват премахнати от лимфната система в период от 8 – 12 седмици. Криолиполизата е неинвазивна процедура за редуциране на локални мастни натрупвания в определени области на тялото. Безболезнена процедура, която постига трайни резултати, без период на възстановяване. Подходяща е за хора с нормално тегло, като целта е да се подобри силуетът на тялото.

Таргетираното замразяване предизвиква апоптоза на мастните клетки и това води до тяхното унищожение. Замразяването на мастните натрупвания по време на процедурата е в контролиран и безопасен температурен диапазон, заобикалящата тъкан не реагира към студената терапия по същия начин, както мастните клетки, към които криолиполизата чрез ZLipo е насочена, процедурата е безопасна, нежна и неинвазивна. Прилага се за зоните с мастни натрупвания: бричове, паласки, бедра, мастни натрупвания по гърба, корем, ръце.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4 процедури

Криолиполиза ZLipo + Zwave Pro

Комбинацията на криолиполизата със Zwave Pro води до увеличаване степента и скоростта на редуциране мастните клетки. Като резултат кожата е по-стегната и здрава. Терапията протича безболезнено, кожата се усеща мека и гладка. Комбинацията на криолиполизата с шокови вълни Zwave Pro гарантира: механична и биохимична липолиза (склуптуриране на тялото), регенерация на клетките, редуциране размера на мастните клетки, дългосрочно подобряване на притока на кръв (изграждане на нови кръвоносни съдове), лимфен дренажен ефект, дренаж и изхвърляне на токсини. Криолиполиза и Zwave Pro – резултати, които надминават и най-смелите очаквания.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4 процедури

Допълнителна информация за отделните процедури ще откриете в отдел „Естетични процедури“. Запишете своя час за консултация при нас.