Лазерни терапии на белези от акне

Лазерни терапии при белези от акне

Лазерни терапии при белези от акне

Лазерни терапии при белези от акне

Квалифицираните дерматолози на Spectro IMA разполагат с пълната гама от модерни ефективни и персонализирани решения в борбата с акнето.

HARMONY XL PRO Clear Skin зa лечение на Аcne Vulgaris. Подобрява състоянието на белези от акне, подходящо за всички типове кожа, без странични реакции. Подобрява цялостният вид на кожата. Терапията е неаблативна – без време за изчакване на оздравителен процес.

ClearSkin е първата технология, която комбинира неаблативен лазер с едновременно контактно охлаждане и вакуумна технология за безопасно и ефективно лечение на всички форми на акне вулгарис. Лазерната светлина прониква дълбоко в кожата и се насочва към мастните жлези, произвеждащи себум, за да намали свръхпроизводството му. Топлината, която лазерът произвежда унищожава бактериите p.acnes, които причиняват акнето. Докато това продължава, вакуумът почиства зоната, като извлича цялата мръсотия, която запушва порите. За да се предпази кожата е добавено контактно охлаждане. Допълнителната полза от лечението с ClearSkin е, че докато се използва за лечение на активното акне, топлината, генерирана от лазера, стимулира производството на нов колаген в кожата, което оказва влияние върху намаляването на белезите от акне и възстановяването на повърхността на кожата. Освен че се лекува акнето,се забелязва по-гладък тен без странични ефекти и трайни резултати.

Препоръчителният брой сесии е 4-6 през 2 седмици.

Третирането на белези от акне с CO2 лазер, както и с Harmony XL Pro Pixel представлява повърхностна и строго контролирана аблация на кожата, което води до изравняване на белезите. Непосредствено след процедурата кожата е оточна, леко зачервена и има чувство за парене. Тези признаци са преходни и отшумяват бързо.

Възстановителният период е сведен до минимум. Лазерното лечение на белези използва фокусирана светлинна терапия включва премахване на по-стари, повредени слоеве на кожата, като на тяхно място започва да расте нова, здрава кожа

Резултати

  • Подобрява се състоянието на белезите от акне
  • Подобрява се цялостния вид на кожата
  • Унищожават бактериите p.acnes, които причиняват акнето
  • Стимулира се производството на нов колаген
  • По-гладък тен без странични ефекти и с трайни резултати
Времетраене

Времетраене

30 мин.

Зони на прилагане

Зони на прилагане

---

Сезонност

Сезонност

Зима

Ниво на болка

Ниво на болка

---

Продължителност

Продължителност

4-6 процедури през 2 седмици