Лазерно лечение на съдови лезии

Spectro IMA е клиника, която предлага лазерно лечение на съдови лезии и розацея. Разполагаме с модерни и доказани лазерни системи за терапия на на съдови лезии, които са безопасни и високоефективни.

Терапията се извършва само от квалифициран специалист на Spectro IMA, след предварителна консултация. Това означава, че Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите индивидуално подходящо лечение, което е извършено от професионалист в областта.

Какво са съдовите лезии?

Съдовите лезии и техните разновидности могат да се срещнат на лицето, деколтето и понякога по тяло.

Розацеята e хронично възпаление на кожата на лицето. Наблюдава се зачервяване на кожата, поява на разширени кожни съдове, съпровождащи с червеникави пъпки. Процедурата е със селективен фототермичен ефект, насочен към хемоглобина в съдовите лезии, следва кръвна коагулация и колабиране на съда. По този начин не се засяга околната тъкан.

Лазерно лечение

Harmony XL Pro е революционно лазерно решение с над 65 индикации, с FDA- одобрение включително и при васкуларни лезии. Отличава се с голяма прецизност и дълготрайни видими резултати. Комбинацията от две технологии Dye-VL и Nd: YAG laser позволява постигане на максимален ефект. Модулите са показателни при третиране на съдови лезии, както и Хемангиоми, Телеангиектазии, Вени на лицето и краката, Флебектаза (Venus lake), Разширени вени, Розацея, Хемангиоми, Ангиоми и паякообразни ангиоми, Венозни малформации. Рискът от странични реакции е минимален.

Благодарение на иновативната високоенергийна технология на Alma Lasers само след няколко процедури се наблюдава видимо подобрение в състоянието на кожата на пациентите.

Alma-Q е мощно неинвазивно решение при Розацея, съдови лезии с висока безопасност, което не уврежда епидермиса. Има два режима на действие за малки до микроскопични кръвоносни съдове, както и за по – големи съдови лезии, включително ангиоми, телеангиектазии. Проблемните участъци са премахнати, още след първата процедура.

Нашите специалисти препоръчват курс от 2 или 3 процедури, изпълнявани през 3 седмици, за да се види пълният ефект от манипулацията. Някой лезии изчезват завинаги, но други се появяват отново. Препоръчват се поддържащи процедури. Процедурите са безопасни и ефективни за всички типове кожа и осигуряват надеждни, дългосрочни резултати.

Технологията на Радиочестотен микронидълинг, чрез системата SylfirmX, предлага комплексни решения на дерматолозите, когато има сложни казуси със съдови лезии, големи мелазми и розацея.

Квалифицираните дерматолозите на Spectro IMA ще Ви консултират за подходяща грижа преди и след манипулация.

Цел

• Облекчава чувството на стягане и напрежение

• Охлаждане на кожата на лицето

• Трайно премахване на зачеряването

Резултати

Намаляване на еритема, изчезване на съдовите лезии, подобряване на състоянието

Времетраене

Времетраене

40 минути

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Лице, шия, деколте

Сезонност

Сезонност

Зима

Ниво на болка

Ниво на болка

1

Продължителност

Продължителност

4-6 процедури през 3 седмици

Препоръки

Не се препоръчва при:

• Бременност и кърмене

• Инфекциозни заболявания

• Вирусни и бактериални кожни инфекции