Пигментации по кожата

Излагането на слънце, стареенето, хормонални промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма – тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето, при някои хора се срещат по рождение. Пигментните лезии са просто петна по кожата с висока концентрация на меланин. Някои лезии са плоски, а други са повдигнати. В повечето случаи, пигментни лезии са само козметичен проблем, но в някои случаи те могат да бъдат ранен признак на рак на кожата.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Spectro IMA разполага с най- високоефектнивните апарати от световния лидер в областта на медицинската естетика – Alma Lasers за лазерно премахване на пигментни лезии. Лазерното третиране е нехирургически, бърз и ефективен метод се извършва само от квалифициран доктор след консултация. Процедурите са специално разработени за комфорт на пациента, безопасни са и ефективни за всички видове кожа и цветове, включително тъмната.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Harmony XL Pro

Платформата Harmony Pro е kлинично доказана в мащабни световни проучвания. Тя дава отлично решение за терапия на лунички и хиперпигментация от различен произход.

В Spectro IMA правим прецизно таргетиране на хиперпигментации, включително и при тъмни кожи. С уникална комбинация от 2 режима и механизма на действие с технологиите Dye-SR technology и Q-Switched Nd: YAG laser. Комбинацията от двете стеснява спектъра за по-голяма прецизност, оптимална абсорбция от меланина за селективна фототермолиза, както и по-висока терапевтична успеваемост. Технологията работи в различни дълбочини, спрямо лезиите и дава резултат от повърхностни до дълбокии лезии, като запазва епидермиса незасегнат.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

ALMA Q-switched

ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна. Alma Q с революционна прецизност и точност ремоделира кожата. Характеризира се с уникална фракционирана технология с контрол на дълбочината, 4 различни дължини на вълната, различни типове импулси, 3 различни режима за максимален резултат и висока безопасност.

Различните дължини на вълната дават резултат от повърхностни до дълбоки пигментни лезии. Не причинява термични увреждания, оставяйки по-светла кожа без петна.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

SylfirmХ

Системата SylfermХ гарантира високи резултати в подобряването, като това е првото RF Microneedling устройство, което осигурява ефект на избелване, изсветляване. Прилага се при лунички, зачервяване, пигментация, мелазма. RF микроигли прилагат термична коагулация без повърхностно увреждане на кожата. Активират фибробластите и повишават колагеновата синтеза, нормализира хипермеланогенезата, стимулира регенерацията.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури