Стрии

Стриите представляват разкъсване на колагеновите и еластиновите влакна, най- често се появяват при бременност и след раждане, драстично увеличаване или намаляване на теглото, бързо израстване през пубертета, хормонален дисбаланс. Най- често са в зоните на корем, бедра, ханша, гърдите, вътрешната страна на ръцете.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Радиочестотен микронийдълингът и лазерната терапия – това са най-силните решения срещу стриите, като значително подобри и намали изявата им, без да изчезват напълно. Spectro IMA разполага с най- иновативните и доказани високоенергийни апарати за третиране на стрии. Процедурата се извършва от квалифициран доктор на Spectro IMA.

Най- високоефективната лазерна съвременна апаратура от световния лидер в областта – Alma Lasers дават решения за премахване на стрии заместват уплътнените белези със здрав нов колаген с отлични клинични резултати, като в същото време са с по-нисък риск и по-безболезнени от хирургичните подходи. Дерматолозите могат да избират от различни лазери, които използват различни дължини на вълната на светлината и въздействат върху кожата по различни начини.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Лазерно премахване на стрии

Лазерното премахване на стрии е нехирургично лечение, при което се използва FDA- одобрен фракционен лазер за лечение на белези. Това е бърза и лесна процедура, която е подходяща за всеки тип кожа, включително много светли и много тъмни тонове на кожата. Отлични резултати с голяма прецизност на третирането и контрол. Добър профил на безопасност с намален риск от странични ефекти. Третирането на белези с въглероден CO2 лазер или Harmony XL Pro Pixel стимулира естествената реакция на изграждане на колаген и по този начин подобрява текстура на кожата и заличава стриите. Представлява повърхностна и строго контролирана аблация на кожата и води до изравняване на стриите.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

в зависимост от площта на участъка

Необходим брой процедури

2-3 процедури за оптимален резултат (СО2), 2-4 процедури в интервал от 3-4 седмици ( Harmony XL)

Accent Prime

Системата Accent Prime RF Pixel е радиочестотна технология, показана в борбата със стриите, клинично изследвани и на много големи зони, дава категорично решение за максимални резултати.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

в зависимост от площта на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Радиочестотен микронийдълинг

SYLFIRM X Радиочестотно Microneedling устройство за успешно третиране на стрии. Системата AGNES работи с радиочестотни изолирани микроиглени електроди, които осигуряват максимални резултати в борбата със стриите, стимулирайки образуването на нов колаген и регенерацията на кожата в зоната на третиране.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

в зависимост от площта на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Лазерната система Harmony е технология с множество индикации и отлично решение за терапия на лунички, хиперпигментация от различен произход, премахване на татуировки.