Лазерно премахване на стрии

Spectro IMA разполага с най- иновативните и доказани високоенергийни апарати за третиране на стрии и техните белези. Процедурата се извършва от квалифициран доктор на Spectro IMA.

Лазерно премахване на стрии

Spectro IMA предлага на клиентите си високоефективни лазерни системи и апарати от световния лидер в областта – Alma Lasers. Едно от решенията, с които разполагаме в дерматологичната клиника, предоставя възможност за премахване на стрии и заместване на уплътнените белези със здрав нов колаген. Процедурите са с отлични клинични резултати, като в същото време са с по-нисък риск и по-безболезнени от хирургичните подходи. Лекуващите дерматолози могат да избират от лазерни системи, които използват различни дължини на вълната и въздействат върху кожата, спрямо индивидуалните показания на всеки посетител.

Лазерното премахване на стрии е нехирургична процедура, при която се използва FDA – одобрен фракционен лазер за лечение на белези. Това е бърза и лесна процедура, която е подходяща за всеки тип кожа, включително много светли и много тъмни тонове на кожата. Отличава се с отлични резултати, с голяма прецизност на третирането и контрол, като се наблюдава намален риск от странични ефекти. Третирането на белези с въглероден CO2 лазер или Harmony XL Pro Pixel стимулира естествената реакция на изграждане на колаген. Подобрява се текстура на кожата и се заличават стриите. Процедурата представлява повърхностна и строго контролирана аблация на кожата и води до изравняване на стриите.

Цел

  • Създаване на вертикални колони в тъканите
  • Изравняване на белезите
  • Максимално намаляване на големината на стриите или белега, и подобряване кожата на третираната зона

Резултати

Резултатите ще бъдат видими след курс от 2-3 процедури, спрямо индикациите на кожата и третираната зона. За постигане на максимално дълготрайни и видими резултати, специалистите от Spectro IMA изготвят индивидуална програма с препоръки за всеки клиент.

Времетраене

Времетраене

+/- 30 минути

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Цяло тяло

Сезонност

Сезонност

Зима

Ниво на болка

Ниво на болка

Минимална

Продължителност

Продължителност

2-4 процедури в интервал от 3-4 седмици

Препоръки

Не се препоръчва при:

• Бременност и кърмене

• Инфекциозни заболявания

• Вирусни и бактериални кожни инфекции