Кожни образувания

Кожните образувания могат да бъдат доброкачествени, злокачествени, за това приоритет в третирнето им е установяването на вида и рисковете, които крие. Съветваме ви да се обърнете към квалифициран лекар на SPECTRO IMA, който да извъши детайлен дерматологичен преглед и да постави необходимото лечение.

Едни от най-разпространените сред доброкачествените кожни образувания са фиброми, папиломи, кондиломи, бенки, брадавици, себорейните кератози и придобитите ангиоми. От основно значение е да се определи произхода на избраните бенки, папиломи или брадавици и дали има вероятност те да отключат раково образувание. Дерматолозите на SPECTRО IMA ще извършат обстоен дерматологичен преглед и при необходимост предварително хистологично изследване (биопсия).

Дерматолозите на SPECTRО IMA са сертифицирани и обучени за терапия с различни лазерни системи, предназначени за използване при естетични и хирургични манипулации за безкръвно премахване на доброкачествени образувания. Вашият дерматолог ще ви разясни всички процедури за грижа преди и след манипулацията.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Високоенергийните лазерни системи на Alma Lasers постигат отлични резултати с голяма прецизност на третиране и контрол на действие. Гарантират най-добър профил на безопасност с намален риск от странични ефекти. Други предимства са съкратеното време за третиране и възстановяване.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro e иновативна система за аблативно третиране на кожната повърхност при  кератоза, брадавици. Осигурява бързо възстановяване и регенерация на тъканите. Оставя околната тъкан незасегната и гарантира оптимални резултати.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

около 30 минути

Необходим брой процедури

4-6 през 2 седмици

Alma CO2

Системата Alma CO2 постига оптимални резултати с по-краткото време за третиране на съответната зона, минимално кървене и намалено време за възстановяване на кожата на пациента. CO2 лазер с хирургичен накрайник се цели бързо, безопасно, комфортно и високоефективно отстраняване на доброкачествени образувания като бенки, брадавици, папиломи, фиброми, ангиофиброми, соларни кератози, епидермални мелазми, сирингоми, мастни хиперплазии, ксантелазми и др.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

около 40 минути

Необходим брой процедури

еднократно

Agnes

Микронидълинг, системата изолирани игли Agnes гарантира категорични резултати при сирингиоми.

Подходяща възраст

от 18 години (или с родителска декларация)

Продължителност

Необходим брой процедури

Вашият квалифициран доктор ще ви осигури избор на система за резултати без компромиси.