Биостимулиращи резорбируеми конци

В Spectro IMA разполагаме с разнообразие от лифтинг конци с различна структура и дебелина, за да можем да предложим персонализиран подход за всеки пациент.

Консултацията с опитните лекари на Spectro IMA е от ключово значение.

Какво са биостимулиращите конци?

Биостимулиращите конци са резорбируеми конци, които се използват за биостимулация с лифтинг ефект. Това е съвременно нехирургично решение, което изисква само няколко убождания, без разрези. В Spectro IMA използваме висококачествени лифтинг конци, които постигат ефекта на пластичната хирургия безопасно, без белези и с кратък период на възстановяване.

Тези конци са подходящи за пациенти на възраст между 30 и 40 години, в зависимост от индивидуалните характеристики. Те се използват за заличаване на признаците на стареене ( като отпусната кожа и увисването на меките тъкани,) за корекции на лице, шия и тяло. В областта на лицето те могат да повдигнат скулите, да стегнат долната част на лицето и челото, да се борят с фините бръчки, увисналите вежди, торбичките под очите или по шията, лицевата асиметрия и дехидратираната, и увиснала кожа.

Лифтинг конци

Лифтинг конците са изградени от плътен материал, който съдържа 75% полилактидна киселина и 25% поликапролактон. След като се внедрят в тъканите, започва постепенното освобождаване на полилактидната киселина, която стимулира неоколагенезата и формирането на здрава мрежа от съединителни тъкани. Конците се разграждат напълно до вода и въглероден диоксид в рамките на 1-2 години, като се елиминират от кожата по естествен път. Освен че стимулират производството на естествен колаген, те ускоряват метаболитните процеси в кожата. Този процес на подмладяване се осъществява на клетъчно равнище, като едновременно с повдигането на кожата се подобрява нейният релеф, цвят и тонус. Уникалният резултат се дължи на факта, че полилактидната киселина от конците се синтезира в кожата през целия период на абсорбацията им.

APTOS конци за лифтинг:  

VISAGE Excellence Method

VISAGE Hyaluronic Acid

NANO Excellence Method

LIGHT LIFT Needle Method

LIGHT LIFT Thread Method

Времетраене

Времетраене

1 час

Зони на прилагане

Зони на прилагане

---

Сезонност

Сезонност

---

Ниво на болка

Ниво на болка

---

Продължителност

Продължителност

1 процедура