Микронийдълинг

Какво е микронийдълинг?

В Spectro IMA инвестираме в най-иновативните и модерни технологии, с които да ви предложим решения и желаните от вас резултати. Революционна технология комбинира предимствата на радиочестотата с микроигли за прецизност, дълбочина и върхови резултати. Радиочестотните микроигли прилагат термична коагулация без повърхностно увреждане на кожата и лесно доставят серумите до таргетираната област. Микроиглите активират фибробластите и повишават колагеновата синтеза за подмладяване на кожата, нормализират хипермеланогенезата и стимулират регенерацията. Това лечение за подмладяване на кожата е насочено към дермалните слоеве, за да увеличи колагеновите и еластиновите влакна. Като резултат кожата се повдига, стяга и подмладява.

Микронийдълинг терапии

SYLFIRM X е първата радиочестотна микронийдълинг система, гарантира върхови резултати в подобряването на еластичността и текстурата на кожата, стеснява разширените порите, подобрява от фини до дълбоки бръчки. Има ефект на избелване, овлажняване, изсветляване, прилага се при лунички, зачервяване, пигментация, акне, розацея, съдови лезии, мелазма. Използва се също за стягане, лифтинг и стягане на лицето, белези, стягане на тялото, акне, двойна брадичка, торбички под очите, стрии, за редуциране на мазнините и хиперхидроза.

Системата за неоперативен лифтинг AGNES и нейните модули са предназначени за използване в дерматологични и хирургични процедури. Показана при оформяне на лице – лифтиране, стопяване на мазнина, контуриране, премахване на комедони по лицето, премахване на двойна брадичка, активно акне вулгарис, включително белези от акне, премахване на сирингоми. Прилага се като безкръвна блефаропластика, при периорбитални бръчки, премахване на торбички под очите, периорални бръчки. Дава високи резултати при двойна брадичка.

Процедурата се назначава само след консултация със специалист на Spectro IMA, който ще назначи терапия според индивидуалния казус на пациента.

Медицинският специалист на Spectro ще разясни детайлно постпроцедурните грижи и препоръки според индивидуалността на клиента и ще препоръча премиум козметика, съобразявайки се с индивидуалните характеристики на всеки.

Времетраене

Времетраене

60 минути

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Лице и тяло

Сезонност

Сезонност

---

Ниво на болка

Ниво на болка

0-1

Продължителност

Продължителност

4- 6 през 1 месец