Нежелано окосмяване

В Spectro IMA имаме огромно предимство – разполагаме с най- добрите технологии за лазерна епилация, инвестирали сме в най-актуалните модели апарати, за да ви осигурим индивидуален подход за сигурен резултат. Разполагаме и с FDA – одобрената лазерна технология за епилация. Alma Lasers e глобален лидер в областта на светлинно – базираните апарати за естетични грижи. Осигуряваме ви и отличения с награда в областта на естетиката апарат за категорични резултати при всеки един индивид, единственият с три дължини на лазера. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми при нас гарантирано се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени процедури.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

В Spectro IMA процедурата се извършва от медицински специалист, квалифициран и опитен, това е от есенциално значение за безопасността и ефективността на процедурата.

Лазерните епилации се извършват само след консултация от терапевт на Спектро, който ще ви обясни пред- и пост- процедурните грижи.

Основното ни предимство е, че можете да се възползвате от съчетаване на всички доказани най- ефективни и безболезнени технологии за лазерна епилация на един адрес в Spectro IMA.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Alma Soprano Titanium

 Alma Soprano Titanium с 3 дължини на вълната. Повечето устройства за отстраняване на косми използват един специфичен тип лазерна дължина на вълната. Най-често срещаните са лазерните дължини на вълната 755nm, 808nm и 1064nm. Всеки от тях има уникални характеристики и различни нива на абсорбция. Soprano Titanium комбинира всички тези дължини на вълната, което гo прави подходящ за всички типове кожа и косъм за категоричен резултат.

  • Без болка
  • Дълготрайна
  • Ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен, както и при всеки цвят на косъма
  • С най-висок процент покриваемост, за да сте сигурни, че няма да останат нетретирани участъци
  • Перфектна за всяка част на тялото, включително и по-чувствителните зони като лице, шия и интим
  • Безопасна процедура през цялата година

Ако се извърши препоръчания цикъл от процедури, дълготрайността на лазерната епилация е гарантирана.

Едновременното контактно охлаждане прави по-комфортна процедурата. Специализираният апликатор ви позволява да третирате големи площи за по-малко време. Независимо дали имате светла, тъмна или кожа с тен, груби или фини косми, решенията за премахване на косми на Alma Lasers постигат максимални резултати за всички области на тялото с процедури, които са безопасни, бързи и много важно – почти безболезнени.

Подходяща възраст

над 18 години

Продължителност

от 5 минути до 2 часа за цяло тяло

Необходим брой процедури

6 процедури и поддържаща процедура на 6 месеца

ARION – Александритен лазер

ARION – FDA- одобрен Александритен лазер за безкомпромисни резултати

Желаете бързо и ефективно премахване на нежеланото окосмяване, то апаратът на Alma Laser– ARION, използващ александритна дължина на лазерната вълна, премахва окосмяването изключително ефективно при фототип кожа от I-IV. ARION таргетира косми от различен тип и плътност и на различна повърхност и дълбочина. Изключително прецизно премахване на тънки косми в областта на лицето.

Как да определите кой фототип е вашата кожа – трябва да знаете как тя реагира при интензивно излагане на слънчева светлина:

Основните позитиви на епилацията с ARION са:

  • Оптимална дължина на вълната за епилация при типове кожа I-IV
  • Лазерната енергия избирателно унищожава космените фоликули, без да засяга околните структури в кожата
  • Ефективност – високата пикова мощност и честота на повторение на импулса (до 5 Hz), гарантира бързо изпълнение на процедурата.
  • Безопасност – с режими на работа за допълнителна защита, който позволява на епидермиса да се охлади между импулсите, намален риск от странични ефекти и охлаждане на кожата за по- голям комфорт на пациента

В Спектро ИМЕ Работи се с допълнително охлаждане с Crio Zimmer, което прави процедурата максимално безболезнена.

Резултатите се запазват за неограничено дълго време при 2 поддържащи процедури годишно след проведения курс.

Подходяща възраст

над 18 години

Продължителност

от 5 минути до 2 часа за цяло тяло

Необходим брой процедури

6 процедури и поддържаща процедура на 6 месеца