Отпусната кожа

Отпуснатата кожа не е само признак за процеса на стареене, тя се наблюдава и след рязко повишаване и намаляване на телесното тегло, продължителни и изтощителни диети, хормонален дисбаланс, прием на медикаменти и други.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

В Spectro IMA разполагаме с най-добрите неинвазивни решения за гладка и стегната кожа. Квалифицираните ни терапевти ще ви консултират и ще ви назначат програма за съвършено стегната кожа с младежки вид чрез модерна апаратна терапия, разработена от Alma Lasers – глобален лидер в областта на лазерните технологии с естетична насоченост.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

PrimeX

PrimeX: Най- актуалното и ефективно решение, изключително добра неинвазивна платформа за контуриране на тялото и стягане на кожата. Базиран на патентованата технология за насочени ултразвукови вълни с вакуум и радиочестотна технология за несравними и максимални резултати. Комбинацията от усъвършенствани технологии съчетава предимставата на тези две технологии, а двата отделни апликатора дават възможност да се третират проблемите поотделно. Радиочестотата е технологията, която гарантира несравними резултати в стягането на кожата, стимулирайки неоколагеназата, кожата е видимо по- стегната още от първата процедура. Търсеният ефект настъпва бързо, само след 4 процедури кожата е драстично по – еластична и с по – добър тургур. Безопасна за всеки тип кожа.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Accent Prime™

Accent Prime е усъвършенствана технология за отслабващи и стягащи процедури. Тя намалява обиколката и оформя тялото, лекува целулит, контурира и подмладява кожата. Това е уникална комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова (топяща мазнините) и специфична радиочестотнач (стягаща) технология, с която се постига бърз, естествен и дълготраен резултат. Функцията на апарата за стягане на кожата може да се използва самостоятелно и ефектът е категорично по- гладка и стегната кожа.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури