Лазерно подмладяване и лифтинг

С напредване на възрастта настъпват необратими процеси в организма, които пряко влияят и на кожата на тялото. Със стареенето се оформят линии и бръчки, появяват се петна, кожата става все по-отпусната, а кръвоносните съдове по-видими.

Ние от медицински център Spectro IMA знаем, че здравата, жизнена и млада кожа не е непостижима цел. Нашите квалифицирани доктори ще ви консултират по всички важни въпроси, свързани с различните процедури и техники, които ще помогнат на вашата кожа да запази свежестта си възможно най-дълго време.

Лазерни терапии

Лазерни терапии

Лазерни терапии

Разполагаме с революционна технология за лазерно подмладяване и лифтинг на кожата от световния лидер Alma Lasers, който предлага аблативни и неаблативни решения. Сесиите са кратки, доказано безопасни, с дълготраен ефект и резултати, които изглеждат напълно естествени.

Дерматологичният лазерен апарат ALMA-Q е високотехнологично решение, което ефективно се бори с отражението на времето, а в резултат кожата връща естествения си блясък с лифтинг ефект.

Аблативни процедури предлагат системите CO2 и Harmony Pixel, като лидерът Alma Lasers създава първия в света пикселиран накрайник, с тази патентована технология се постига висок аблативен ефект с много по-висок профил на безопасност и поносимост за пациента.

Патентът на Alma Lasers е първият фракционен Q-switched лазер на системата Alma-Q за лазерно подмладяване на кожата. Лазерната платформа третира разнообразни несъвършенства по кожата като фини линии, бръчки, отпусната кожа, васкуларни, пигментни и акнетични лезии. Системата в режим лазерно подмладяване загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген като води до стягане на кожата и нейното нежно обновяване. Процедурите за лазерен лифтинг с ALMA-Q обновяват зрялата кожа, стимулират естествената красота на пациентите и постигат ефективно по-гладка, по-млада и по-здрава кожа.

Терапиите са безопасни за всеки тип кожа, включително чувствителните и деликатни зони. Процедурата може да се изпълнява целогодишно.

Процедурите са напълно безболезнени и не изискват анестезия. Ефектът е видим още след първата процедура. За по-добър резултат се препоръчват от 3 до 5 процедури, като това се определя индивидуално от лекаря дерматолог.

Harmony Clear Lift 4D е революция в лазерните технологии и сред предпочитаните естетични процедури, тъй като е безболезнена, не изисква време за възстановяване и е подходяща за чувствителни зони на тялото, ръцете, шията, деколтето и зоната около очите. Неаблативният Q-swiched лазер излъчва мощни пулсове от светлина, които проникват дълбоко в кожата, стимулират синтеза на колаген и отстраняват нежеланите пигментации без да увреждат кожата. Резултатите са по-бързи, а кожата е естествено подмладена и видимо по-стегната.

Средно пациенти се нуждаят от 3 до 6 процедури през от 2 до 4 седмици.

Вашият лекар от SPECRO IMA ще Ви консултира относно пред- и пост- процедурните грижи, както и коя система или комбинация от лазерни технологии ще Ви осигури мечтаните резултати.

Цел

• Премахване на фини и средни линии

• Ремоделиране на фотоувредена кожа

• Стягане на кожата

Резултати

Стегната и обновена кожа. Стимулира се естествената красота на пациентите и се постига ефективно по-гладка, по-млада и по-здрава кожа.

Препоръки

Не се препоръчва при:

• Бременност и кърмене

• Раздразнена кожа

Времетраене

Времетраене

60 мин.

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Лице, шия, деколте, ръце

Сезонност

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниво на болка

Минимално

Продължителност

Продължителност

3-6 процедури през 3-5 седмици