Лазерно лечение на онихомикоза

Какво е онихомикоза?

Онихомикозата е гъбична инфекция по ноктите, която е изключително трудна за лечение. Тя създава естетични и хронични клинични проблеми на пациентите. В Spectro IMA предлагаме категорично решение за справяне с проблема. В практиката си използваме високотехнологични решения от световния лидер – Alma Lasers.

След консултация със сертифициран доктор, за спецификата на проблема, се извършва лечението.

Лазерно лечение

Лазерното лечение на онихомикоза е с минимален риск като осигурява максимално дълготрайни резултати. В Spectro IMA имате достъп до повече видове платформи за лазерно лечение, което осигурява добрия краен резултат. Високоефективната процедура за лазерно лечение на гъбички по ноктите е клинично доказана в мащабни клинични проучвания и е FDA- одобрена. Лазерната технология осигурява безопасно, ефективно и неинвазивно решение на проблема с гъбички по ноктите.

Harmony Q-switched лазерът е изключително мощен, като разбива външната твърда обвивка на гъбичната спора, а Nd:YAG лазерът бързо и ефикасно унищожава спорите и вегетативните форми на гъбичките.

CO2-лазерът е известен със своята универсалност и безопасност при медицински естетични приложения, поради ограничената си дълбочина на проникване и латерален термичен ефект. При лазерното лечение на онихомикози се комбинират две дължини, с два различни апликатора, за категорично премахване на проблема, без странични показания.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНО ЛЕЧЕНИЕ НА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ

  • Моментално подобрение във вида на нокътната плочка
  • Без странични реакции
  • Минимален дискомфорт
  • Дългосрочни резултати

Лазерното лечение на онихомикози е безболезнена процедура с почти незабавното подобрение във вида и цвета на нокътната плочка. Процедурата забавя повторната поява на инфекцията. Няма странични ефекти, затова е все по-предпочитан метод за лечение на това състояние.

Цел

• Подобрение вида на нокътната плочка

• Заздравяване

Резултати

Моментално избелване на нокътната плочка и забавяне на повторната поява на инфекцията.

Времетраене

Времетраене

20 мин.

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Ноктите на ръцете и на краката

Сезонност

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниво на болка

3-7

Продължителност

Продължителност

6- 10 процедури през 2-3 седмици