Скулптуриране

Цялостно скулптуриране – намаляване на натрупването на мазнини в желаните области, стягане на кожата, контуриране и мускулна стимулация в желаната зона за цялостно извайване на тялото. Скулптуриране на тялото е най-търсената нехирургична процедура сред апаратните терапии в естетиката.

Квалифицираните ни терапевти разполгат с революционни неинвазивни технологии и апарати. Те ще ви консултират и ще ви изготвят индивидуална програма за мечтания резултат.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Spectro IMA разполага с революционните апарати на Alma Lasers – глобален лидер в областта на енергийно базираните устройства за медицинска естетика. PrimeX последно поколение и Accent Prime с високи клинични резултати, доказани през годините.

Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген. Комбинацията от ултразвук и механичен масаж, засилва метаболизма на мастната тъкан и редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

PrimeX

PrimeX: Най- новото и най- ефективно революционно решение за контуриране на тяло и третиране на целулит. Базиран на патентованата технология Alma Lasers комбинацията от усъвършенствани технологии с два апликатора, съчетаване на предимставата на две технологии – ултразвукови вълни с вакуум и радиочестотни вълни за максимални резултати и невиждани до сега резултати. Най-добрата неинвазивна платформа за контуриране на тяло чрез третиране на целулит, намалява обиколките в желаните зони и стягане на кожата. Безопасна за всеки тип кожа.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Accent Prime

Accent Prime е високотехнологична платформа от Alma Lasers, която разгражда упоритите мастни натрупвания в различни зони на тялото, стяга кожата и видимо редуцира целулита. Чрез съчетаване на ултразвукови и радиочестотни технологии постига бързи и безкомпромисни естетични резултати. Уникалната комбинирана платформа на основата на патентована ултразвукова (топяща мазнините) и специфична радиочестотна (стягаща) технология селективно разбива мастните депа и се постига бърз, естествен и дълготраен резултат. Отслабващите и стягащи процедури с Accent Prime™ ефективно премахват упоритите мастни натрупвания, редуцират целулита, стягат кожата и видимо подобряват формата и контура на тялото.

Подходяща възраст

от 18 години, няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площа на участъка

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Криолиполиза - ZLipo

Намаляване на упоритите мастни натрупвания в конкретни зони може да се постигне чрез Криолиполиза неинвазивна процедура за редуциране на локални мастни натрупвания в определени области на тялото. Безболезнена процедура, която постига трайни резултати, без период на възстановяване. Подходяща е за хора с нормално тегло до леко завишено, като целта е да се подобри силуетът на тялото. Таргетираното замразяване предизвиква апоптоза на мастните клетки и това води до тяхното унищожение. Криолиполизата чрез ZLipo на високотехнологичната немска компания Zimmer е безопасна, нежна и неинвазивна.

Криолиполизата чрез системата ZLipo, Zimmer, в комбинацията с мощта на високоенергийните шокови вълни ZWave завишава резултатите до перфектни – редуциран от мазнини силует, гладка, кожа без целулит и стрии. Комбинацията на криолиполизата със ZWave води до увеличаване степента и скоростта на редуциране на мастните клетки. Като резултат кожата е по-стегната и здрава. Терапията протича безболезнено, кожата се усеща мека и гладка. Комбинацията на криолиполизата с шокови вълни ZWave стимулира механична и биохимична липолиза, регенерация на клетките, редуциране размера на мастните клетки, дългосрочно подобряване на притока на кръв (изграждане на нови кръвоносни съдове), лимфен дренажен ефект и изхвърляне на токсини.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Шокови вълни - ZWave

Spectro IMA ви предлага високо ефективна апаратна терапия за намаляване на подкожните мазнини, отстраняване на целулит, прилага се и при мускулна слабост – Z Wave, Zimmer. Тази технология е подходяща за големи зони на третиране, доказала безопасността и високата си ефикасност чрез клинични проучвания, изследвана в продължение на 35 години, за да бъде съвършена за пациентите. Резулатът е гладка кожа, с подобрена еластичност. Обиколката на бедрото с присъстващ целулит може да бъде значително намалена чрез терапия с шокови вълни по безопасен начин, а мускулите стимулирани. Когато се комбинира криолиполизата със ZWave се увеличава степента на редуциране на мастните клетки и кожата е по-стегната.

Подходяща възраст

над 30 години

Продължителност

20 минути зона

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Мускулна стимулация - ZTone

Spectro IMA разполага с най-иновативната и ефективна технология за мускулна стимулаця – Ztone от немската високотехнологична компания Zimmer. Високоенергийно индуктивно устройство за мускулен растеж и оформяне на тялото, което извършва около 27 000 до максимум 36 000 мускулни контракции по време на третирането. Прилага се за укрепване, тонизиране и стягане на мускулните групи в третираните зони: корем, крака, дупе, бедра, ръце.  ZTone е перфектен в комбинация след криолиполиза, както и други процедури, редуциращи телесните мазнинини, за подобряване и подчертаване на резултата и подобряване на цялостния силует.

Подходяща възраст

Продължителност

Необходим брой процедури