Лазерна епилация

В Spectro IMA разполагаме с най-иновативната апаратура, за да ви осигурим индивидуален подход за сигурен резултат при отстраняването на нежеланото окосмяване. Alma Lasers e глобален лидер в областта на енергийно – базирани апарати за естетични услуги. Брандът Soprano Alma предизвика революция в процедурите за дълготрайно обезкосмяване, благодарение на патентованата SHR технология, която позволява безопасна, безболезнена и бърза лазерна епилация, премахвайки нежеланото окосмяване по цялото тяло на всякакъв тип кожа и косми, 365 дни в годината..

Лазерните епилации се извършват само след консултация от терапевт на Spectro IMA, който ще ви обясни процедурните грижи преди и след манипулацията.

Основното ни предимство е, че можете да се възползвате както от лазерна епилация за жени, така и от лазерна епилация за мъже, съчетаващи всички доказани най- ефективни и безболезнени технологии за на един адрес в Spectro IMA

Какво е лазерна епилация?

Лазерната епилация е съвременна и ефективна метод за постоянно премахване на нежеланите косми от различни части на тялото. Този процес използва интензивни лазерни светлинни лъчи, които се насочват към косъма. Лазерът излъчва светлинна енергия, която се абсорбира от меланина в косъма, като го преобразува в топлина.

Този процес унищожава косъма от корена и предотвратява неговото бъдещо растеж. Едно от големите предимства на лазерната епилация е, че тя е постоянна, като предоставя гладка и безкосмена кожа, освободена от неудобното бръснене или изваждане на косми. В допълнение към това, лазерната епилация е бърза и ефективна, като може да се използва за обработка на различни зони на тялото, включително лицето, ръцете, краката и дори бикини. Методът се извършва под надзора на квалифициран лекар или лицензиран специалист и обикновено изисква няколко сесии, за да се постигне желаният резултат. Лазерната епилация предоставя дълготрайни резултати и подобрява качеството на живот, като осигурява по-гладка и безопасна кожа, освободена от косми и дразнене.

Повечето устройства за отстраняване на косми използват един специфичен тип лазерна дължина на вълната. Най-често срещаните са лазерните дължини на вълната 755nm, 808nm и 1064nm, като всяка от тях има уникални характеристики и различни нива на абсорбция в меланин.

Само в Spectro IMA разполгаме с пълната гама от апаратура за сигурни и максимални резултати. Процедурата се извършва от опитен и квалифициран терапевт. Това е от основно значение за безопасността и ефективността на процедурата. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, при нас гарантирано се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени процедури.

Процедурата лазерна епилация в Spectro IMA е:

  • Без болка;
  • С дълготраен ефект;
  • Ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен, както и при всеки цвят на косъма;
  • Перфектна за всяка част на тялото, включително и по-чувствителните зони като лице, шия и интим;
  • Безопасна и възможна през цялата година.

В Spectro IMA гарантирано се постигат дълготрайни резултати с безопасни, бързи и безболезнени процедури на лазерна епилация.

Видове лазерни епилации

Видове лазерни епилации

Видове лазерни епилации

Диодна лазерна епилация

Диодна лазерна епилация е иновативна и изключително ефективна методика за премахване на нежеланите косми по тялото. Този вид лазерна терапия използва специален диоден лазер, който излъчва светлинни лъчи със специфична дължина на вълната. Тази дължина на вълната е настроена така, че да се абсорбира по-ефективно от меланина в косъма, като същевременно запазва околожните тъкани неповредени. Диодната лазерна епилация предлага перманентни резултати и бърза процедура, която може да се извършва на различни части на тялото.

Епилация с Александритен лазер

Епилацията с Александритен лазер представлява още един високоефективен инструмент за обезкосмяване. Този вид лазер използва александритната дължина на вълната, която също цели меланина в косъма, но с повече сила и дълбочина. Това го прави идеален за тъмни косми и по-големи зони на тялото. Александритният лазер съчетава висока ефективност с минимално дразнене на кожата и предоставя бързи и дълготрайни резултати, които са особено ценени от клиентите.

 

Soprano Titanium

Soprano Titanium

Soprano Titanium

Soprano Titanium e по- бърз, по- силен, по- иновативен. Това най- ново поколение платформа за лазерна епилация, която едновременно комбинира трите най- ефективни дължини на вълната (755 nm, 810 nm, 1064 nm) в един накрайник за несравними резултати. Гаранция за максимални резултати, по- бързи и по-безболезнени процедури, тъй като притежава и усъвършенствана охлаждаща система. Комбинацията от 3 дължини на вълната на лазерната технология осигурява едновременно насочване към различни дълбочини в тъканите и таргетиране на различни структури на космения фоликул за изключително висока ефективност. Постоянно охлаждащата система осигурява максимален комфорт и безопасност по време на процедурите. Процедурите със Soprano са доказано по- бързи, по- безболезнени и ефективни при всеки тип косъм и кожа през цялата година. 

Препоръки

Препоръчва се да не се излага на слънце
съответния участък след епилацията 10 дни.

 

Времетраене

Времетраене

от 5 минути до 2 часа за цяло тяло

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Тяло, лице, шия и интим

Сезонност

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниво на болка

0-1

Продължителност

Продължителност

6 процедури и поддържаща процедура на 6 месеца

Arion

Arion

Arion

В Spectro IMA разполагаме още и с FDA – одобрената технология за лазерна епилация – александриятния лазер Arion, която години наред се е доказала с категоричните си и дългосрочни резултати в отстраняването на нежеланото окосмяване. ARION, използващ александритна дължина на лазерната вълна 755 nm премахва окосмяването изключително ефективно при фототип кожа от I-IV. ARION таргетира косми от различен тип и плътност и на различна повърхност и дълбочина. Предимство е изключително прецизно премахване на тънки косми в областта на лицето. Характеризира се с висока безопаснст, като има система за допълнителна защита и охлаждане на кожата.

Препоръки

Препоръчва се да не се излага на слънце
съответния участък след епилацията 10 дни.

 

Времетраене

Времетраене

от 5 минути до 2 часа за цяло тяло

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Тяло, лице, шия и интим

Сезонност

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниво на болка

0-1

Продължителност

Продължителност

6 процедури и поддържаща процедура на 6 месеца