Лечение на съдови лезии и розацея

Съдовите лезии и техните разновидности се срещат по лице, деколте и тяло.

Розацеята e хронично възпаление на кожата на лицето. Наблюдава се зачервяване на кожата, появяване на разширени кожни, съдове съпровождащи с червеникави пъпки. Механизмът на действие е селективен фототермичен ефект, насочен към хемоглобина в съдовите лезии, следва кръвна коагулация и колабиране на съда, така не се повлиява околната тъкан.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

SPECTRO IMA разполага с модерни и доказани високоенергийни системи за терапия на на съдови лезии, безопасни и високоефективни. Терапията се извършва само от квалифициран доктор на SPECTRO IMA след консултация.

Решения

Апаратни процедури

Мезотрапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro, революционно решение с над 65 индикации, с FDA- одбрение включително и при васкуларни лезии. Отличава се с голяма прецизност, за по-видими резултати. Комбинация от две технологии Dye-VL и Nd: YAG laser за максимален ефект. Модулите са показани за третиране на съдови лезии, както и Хемангиоми, Телеангиектазии, Вени на лицето и краката, Флебектаза (Venus lake), Разширени вени, Розацея, Хемангиоми, Ангиоми и паякообразни ангиоми, Венозни малформации. Минимализира риска от странични реакции. Благодарение на иновативната високоенергийна технология на Alma Lasers само след няколко процедури се наблюдава видимо подобрение в състоянието на кожата на пациентите.

Подходяща възраст

над 18 години

Продължителност

20 минути

Необходим брой процедури

4-6 процедури

ALMA Q-switched

Alma Q – мощно неинвазивно решение при Розацея, съдови лезии с висока безопасност, без увреждане на епидермиса. Два режима на действие за малки до микроскопични кръвоносни съдове, както и за по – големи съдови лезии, включително ангиоми, телеангиектазии. Резултатът е ликвидиране още от първата процедура. Обикновено се правят 2 или 3 процедури през 3 седмици. И тогава се вижда пълният ефект. Някой лезии изчезват завинаги, но други се появяват отново. Препоръчват се поддържащи процедури. Процедурите са безопасни и ефективни за всички типове кожа и осигуряват надеждни, дългосрочни резултати.

Подходяща възраст

над 18 години

Продължителност

60 минути

Необходим брой процедури

3-6 процедури

SylfirmХ

Технологията на Радиочестотен микронидълинг чрез системaтa SylfirmX притежава своите предимства при мелазмите, дава комплексно решение на дерматолозите, когато имаме сложни казуси със съдови лезии, големи мелазми, розацея. 

Подходяща възраст

над 18 години

Продължителност

60 минути

Необходим брой процедури

4-6 процедури

Квалифицираните дерматолозите на SPECTRO IMA ще ви консултират за грижите преди и след манипулация.