Радиочестотно стягане на тъкани

Процедури

Spectro IMA разполага с високотехнологична съвременна апаратура от глобалния лидер в енергийно базирани устройства за естетични процедури- Alma Lasers.

PrimeX е нова и високоефективна неинвазивна платформа за контуриране, стягане на кожата на тяло и третиране на целулит. Показва несравними резултати за по – кратко време. Комбинира технологиите на ултразвук и радиочестота и чрез различните си методи и режими на работа, синергичното действие постига оптимално удовлетворяване на индивидуалните желания и очаквания на клиентите ни. Термичното третиране на радиочестотните вълни предизвиква образуването на нов колаген и силен стягащ кожата ефект, като я прави гладка и еластична. Най- доброто решение за максимални резултати за тяло с висок профил на безопасност.

Системата Accent Prime високотехнологично решение за стягане на кожата и оформяне на тялото. Уникална комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова и радиочестотна технология, с която се постига бърз, естествен и дълготраен резултат, посредством неинвазивни процедури за лице и тяло. Със специалния си накрайник, комбиниращ мощна радиочестотна енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване, ускорява метаболизма в подкожната тъкан и има силно стягащо действие.

Препоръки

Процедурата за стягане на кожата чрез радиочестота не изисква предварителна подготовка, няма нежелани странични ефекти, безопасна е и е подходяща за всеки тип кожа. Извършва се след консулатция и от квалифициран  и опитен терапевт на Spectro IMA.