Динамични филъри

Инжекционната процедура за поставяне на филъри в Spectro IMA се извършва от квалифицирано медицинско лице, след предварителна консултация. Безопасността на процедурата е гарантирана единствено при изпълнение от сертифициран лекар и при използване на висококачествени филъри. Не правете компромис по отношение на здравето и външния си вид.

 

Каквo e Динамичен филър?

Динамичните филъри са продукти, които се инжектират за запълване на подкожни депа и възстановяване на обема на лицето. Те съдържат хиалуронова киселина, която играе важна роля за обема, хидратацията и структурата на кожата. С течение на времето количеството на хиалуронова киселина в организма намалява, което води до загуба на обем и хлътване на кожата. Подходящата стратегия включва цялостен подход с освежаващи процедури за кожата, които увеличават еластичността и заздравяват структурата й, преди да се приложат динамични филъри. 

Spectro IMA е обучителен център за повишаване на следдипломната професионална квалификация на младите доктори, които могат да придобият професионални умения в инжекционните естетични дерматологични терапии.

TEOXANE –  TEOSYAL

Патентованият метод, разработен от швейцарската лаборатория Teoxane, представлява върха на инжекционната дерматология и динамичните филъри. Иновативният им подход към постигане на естествена красота гарантира изключителни резултати. Филърите от швейцарската компания TEOXANE – TEOSYAL®, включени в тяхното широко портфолио от 5 Динамични филъра, 2 Филъра за специфични индикации, 1 Дълбоко волюмизиране и 1 Beauty Booster, отговарят на всяка нужда на пациента.

Лабораторията TEOXANE предлага бързо и ефективно решение за проблемите, свързани със стареенето: продуктите от ексклузивната гама TEOSYAL, базирани на 100% хиалуронова киселина, са напълно биоразградими и абсорбируеми. Те са разработени, за да отговорят на различни нужди:

  • Намаляване на бръчките, причинени от намален колаген под кожата. Филърите попълват кухините, което води до избледняване и изглаждане на бръчките. Също така могат да се използват за попълване на белези, например тези от акне.
  • Скулптуриране и създаване на обем на зони, които са загубили естетическата си стойност за пациента, като например деформирани бузи или корекция на различни дефекти в областта на лицето.
  • Увеличаване на обема и контуриране на тънки или несъразмерни устни.
  • Оформяне и моделиране на контурите на лицето, включително скулите, формата на носа и други области.
  • Моделиране на голяма част от площта на лицето, като дермалните филъри могат да се прилагат и в зоните на шията и ръцете.

TEOSYAL® RHA е първата хиалуронова киселина с еластични свойства, специално разработена за запазване на естествената динамика на лицето. Резултатите са незабавни, като се запазва естетическата изразителност на лицето. Ефектът е изключително естествен, като динамичният филър се движи хармонично и естествено с лицевите микроизразиения при движение. Под напрежение или движение, филърът се адаптира към околната среда, запазвайки своята ефективност. С времето, поради своя естествен произход, дермалният филър се разгражда, като става напълно безопасен за организма.

Качеството и чистотата на геловете с хиалуронова киселина TEOSYAL гарантират естествен, безопасен и незабавен резултат след само една процедура, която обикновено отнема от 10 до 15 минути. Препоръчва се поддържаща процедура с времето.

Докторите в Spectro IMA се доверяват на филърите от TEOXANE, защото динамичният филър се интегрира в структурата на дермата, намалявайки риска от образуване на бучки, не се усеща в кожата и меките тъкани.

За да се предотврати по-бързото разграждане на поставените филъри, е препоръчително да се избягва радиочестотна, лазерна или други процедури, които генерират висока температура, в продължение на първия месец след поставянето им.

Цел

• Контуриране, подобряване текстурата на кожата

• Запълване на липсващи обеми

Резултати

• Увеличаване обема и контуриране при тънки или несъразмерни устни

• Оформяне и моделиране контурите на лицето, оформяне на скули, коригиране формата на нос

• Моделиране на голяма част от площта на лицето (дермалните филъри се прилагат и в зоните на шията и ръцете)

Времетраене

Времетраене

10-15 мин.

Зони на прилагане

Зони на прилагане

Лице, ръце, тяло

Сезонност

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниво на болка

Минимално

Продължителност

Продължителност

1-3 процедури

Препоръки

Не се препоръчва при:

• Бремменност и кърмене

• Пациенти с чувствителност към хиалуроновата киселина

• Пациенти с автоимунни заболявания

• Пациенти със заболявания на имунната система