Разширени съдове

В SPECTRO IMA ще откриете решения в борбата с разширените съдове.

Кръвоносните съдове се класифицират като телеангиектазии до 1мм (червени), венулектази 1-2мм (червени/ сини), ретикуларни 2-4мм ини), варикозни >4мм. Най-често срещаните видове съдови лезии са паякообразните вени и разширените вени на краката. По-рядко срещан, но много видим симптом е петно от портвейн.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

При ретикуларни разширени съдове над 2 мм и варикозни съдове над 4 мм, можете да разчитате на професионална консултация и лечение от съдов хирург на SPECTRO IMA.

За по-малките разширени съдове – телеангиектазии, венулектази, квалифицираните дерматолози на SPECTRO IMA ще ви консултират и ще ви предложат модерна неинвазивна лазерна терапия.

SPECTRO IMA разполага с модерни и доказани лазерни системи от световния лидер Alma Lasers. Лазерното лечение на съдови лезии е често предпочитаното от дерматолозите. То осигурява по-висока ефективност. По-добри клинични, трайни в дългосрочен план. Терапията се извършва след консултация с квалифициран доктор на SPECTRO IMA. Механизмът на действие е селективен фототермичен ефект, насочен към хемоглобина в съдовите лезии, следва кръвна коагулация и колабиране на съда, така не се повлиява околната тъкан.

Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Harmony XL Pro

Системата Harmony XL Pro, революционно решение с над 65 индикации, FDA – одобрени, включително и при васкуларни лезии. Отличава се с голяма прецизност, за по-видими резултати. Показан за третиране на съдови лезии, както и Хемангиоми, Телеангиектазии, Вени на лицето и краката, Флебектаза, Разширени съдове, Ангиоми и паякообразни ангиоми. Технологията на Harmony е усъвършенствана форма в оптимален спектър, осигурява и едновременно контактно охлаждане. Минимализира риска от странични реакции.

Процедурите са безопасни и ефективни за всички типове кожа и осигуряват надеждни, дългосрочни резултати.

Голяма част от съдовете, особено тези, които са в горната част на тялото, се ликвидират още от първата процедура, но след завършване на пълния курс се вижда цялостният ефект.

За безопасност и комфорт работи охладеният накрайник. Усещане при третирането е като ужилване.

Протокол на третиране: 6-8 третирания, Интервали: 4-8 седмици

Подходяща възраст

от 30 г. – няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площта на участъка

Необходим брой процедури

6-8 третирания на интервал от 4-8 седмици

Alma- Q

Лечението на съдови лезии с Alma- Q лазерна система е ефективно и неинвазивно прецизно решение. Патентованта технология насочва действието си само към деформирания кръвоносен съд под кожата и спира кръвоснабдяването в нея. Резултатът е гладка, безупречна, чиста кожа и най- големият ефект е вашата подновена увереност. Лазерната система осигурява надеждни и дългосрочни резултати при третиране на съдови лезии, също и хемангиоми, телеангиектазии, вени на лицето и краката, флебектаза (Venus lake), ангиоми, невус фламеус (Port wine stains). Механизъм на действие е деструкция на кръвоносните съдове чрез извършване на селективна Фототермолиза – селективно нагряване, с минимално увреждане на околните тъкани. За безопасност и комфорт работи охлаждащ накрайник. Усещане при третирането е като ужилване.

Подходяща възраст

от 30 г. – няма горна граница

Продължителност

в зависимост от площта на участъка

Необходим брой процедури

6-8 третирания на интервал от 4-8 седмици