Лятото е към своя край, дългите дни отпуск – също. Това прави началото на новия месец и новия сезон малко тъжен момент, в който усещането за потиснатост, което се прокрадва, може лесно да бъде победено, като направите нещо хубаво лично за себе си.

Лазерна епилация

Пакетът лазерна епилация е именно едно такова нещо.

Факт е, че съвременните технологии позволяват лазерната епилация да се извършва по всяко време на годината. Остава обаче препоръката третираните зони да не се излагат на слънце поне няколко дни след манипулацията – през лятото спазването й е особено трудно, особено за ръцете и краката. Пакетът лазерна епилация може да включва различни услуги – брой процедури за дадена зона, комбинация от зони и брой процедури и други – които можете да получите на по-изгодна цена. Сега, когато времето позволява по-малко открити части на тялото, а и самата слънчева светлина вече не е толкова жарка и остра, колкото в разгара на лятото, спокойно можете да си подарите тази грижа за себе си.

Професионалистите препоръчват 6 процедури лазерна епилация

В Spectro IMA работим с най-модерните, висококачествени технологии, осигурени от Alma Lasers. Третирането с тях е най-ефикасно, когато за зона се направят 6 процедури с разстояние помежду им 4–8 седмици. Това означава, че, ако започнете с пакет лазерна епилация сега, ще имате мечтаната постоянно гладка кожа още преди следващото лято.

Защо пакет лазерна епилация?

Пакетната цена е по-изгодна, на първо място. На второ, закупуването на определен брой процедури и/или комбинация от зони ще бъде Вашата мотивация да не пропускате сесия. Тъй като резултатите от лазерната епилация са много добри, повечето клиенти търсят начин и да ги постигнат максимално бързо. За различните зони обаче перманентното премахване на окосмяването може да се случи с различни темпове поради чисто физиологични причини – а именно, че лазерът третира и унищожава тази част от космите, която в момента се намира във фаза на растеж. Не знаейки или не разбирайки напълно това, понякога клиентите не виждат веднага желания резултат и се отказват да продължат с процедурите. Ето защо пакетът лазерна епилация е чудесно решение. Грижата за красотата при нас в Spectro IMA върви ръка за ръка с тази за здравето и комфорта. Ето защо на първо място за нас е безопасното провеждане на процедури с най-модерната и функционална апаратура, съчетано с цялата информация за предварителна и последваща грижа за третираното място за максимален резултат и спокойствие на клиентите. Сбъднете мечтата си за перфектно гладка кожа при нас!