Да остане кожата й максимално дълго гладка и млада е мечтата на всяка дама, а остаряването започва да притеснява и все повече господа. Така потребността от процедури, които да отговорят не само на желанието да запазят отчетливия контур на лицето си за по-дълго, но и да са в крак с динамиката на ежедневието на съвременния човек, става все по-голяма. В отговор на нея дерматологията и естетичната медицина се развиват до нови висоти, които включват и редица безвредни, безопасни процедури за запълване на бръчките по челото. 

Медицински център Spectro IMA предлага както апаратни процедури, така и инжекционни терапии за изглаждане на бръчките.

Всеки от вариантите е подходящ за различна възраст и има различна степен на ефективност – всичко зависи от състоянието на кожата Ви. Най-подходящата процедура за всеки се определя след индивидуална консултация с дерматолозите в медицинския център.

На първо място за всеки от професионалистите в клиниката стои здравето на пациента, а едва след това се нареждат максимално добрите естетически резултати. 

 Апаратните процедури се извършват от медицински специалисти с помощта на последно поколение лазерни платформи.

Радиочестотните терапии са напълно неинвазивен метод за контуриране на формите и борба с бръчките, подходящи за пациенти над 30-годишна възраст. Продължителността на процедурите е едва 15 минути, като те не изискват никаква упойка и след тях няма период на възстановяване. 

Ако търсите надеждно, дълготрайно изглаждане на бръчките по челото, но не желаете да прибягвате към филъри или инвазивни процедури като лифтинг, това е идеален вариант.

 Инжектирането на филъри е по-инвазивна спрямо лазерните терапии процедура, но със сигурност далеч по-лека от хирургичните интервенции. 

За да бъдат безопасни филърите обаче, задължително е процедурите да се извършват в лицензирана клиника, от правоспособен лекар след обстойна оценка на общото състояние на пациента и при използване на висококачествени продукти. Ако само едно от тези условия е нарушено, не само естетическия Ви външен вид може да пострада, възможни са и трайни негативни последици за здравето Ви.

Независимо дали се насочите към лазерно контуриране или заложите на инжектиране на филъри, доверете се на доказани професионалисти с медицинско образование в областта на дерматологията. Въпреки разпространението на някои порочни практики като поставянето на инжекции с хиалуронова киселина или дори ботулинов токсин в козметични студиа, не забравяйте, че това не е безопасна среда за подобни процедури. 

Лекарите в Spectro IMA са винаги готови да Ви предложат услуги на най-високо ниво и да се погрижат за красотата Ви в модерни, комфортни условия на най-високо ниво.