Дерматология и венерология

Специалности

Клинична дерматология

Венерология

Естетична дерматология

Клинична дерматология

Направление в медицината, което се занимава с диагностика, изследване и лечение на множество заболявания, засягащи кожата и нейната структура. От диагностиката до лечението на конкретните кожни проблеми, има редица изследвания, които дават пълна картина на причините за тези заболявания и тяхното развитие.

Сертифицираните дерматолози в SPECTRO IMA ще ви консултират и ще ви препоръчат преофесионално лечение на следните проблеми:

Акне

Дерматози (вирусни, бактериални, микози)

Образувания

Епикутанно тестуване

Розацея

Екзема/ Дерматит (алергичен, атопичен)

Дерматохирургия

Псориазис

Съдови лезии

Детска дерматология

Венерология

Раздел от медицината, занимаващ се със заболявания, предавани по полов път, които се причиняват от различни микроорганизми (бактерии, вируси, гъбички, паразити).

В Spectro IMA предоставяме на нашите пациенти конфиденциален подход при диагностициране и лечение на тези заболявания, характеризиращи се с генитални язви, възпаление на уретрата и цервикалния канал, вагинален дискомфорт, хиперплазия, вътрешни болести по полов път, паразитни забояваня, предавани по полов път. Консултацията и венерологичният преглед често изискват допълнително назначаване на серологично, микробиологично и микроскопско изследване. В Spectro IMA разполагаме със собствена лаборатория за отчитане на резултатите.

Естетична дерматология

Естетичната дерматология предлага решения за естетичните нужди на хората чрез неоперативни корекции на кожа и подкожни тъкани, цялостно скулптуриране и грижи за лице и тяло.

В Spectro IMA предлагаме професионални консултации за определяне типа и състоянието на кожата, назначаване на ефективни и безопасни терапии, неинвазивни и инжекционни процедури, както и премиум козметични продукти за домашна грижа, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Атонична (отпусната) кожа

Бръчки

Разширени пори

Пигментни петна

Стрии

Премахване на татуировки

Загуба на блясък

Белези