Пигментации по кожата

Излагането на слънце, стареенето, хормонални промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма – тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето, при някои хора се срещат по рождение. Пигментните лезии са просто петна по кожата с висока концентрация на меланин. Някои лезии са плоски, а други са повдигнати. В повечето случаи, пигментни лезии са само козметичен проблем, но в някои случаи те могат да бъдат ранен признак на рак на кожата.

Най-иновативните решения на медицината и технологиите в името на естествената красота.

Spectro IMA разполага с най- високоефектнивните апарати от световния лидер в областта на медицинската естетика – Alma Lasers за лазерно премахване на пигментни лезии. Лазерното третиране е нехирургически, бърз и ефективен метод се извършва само от квалифициран доктор след консултация. Процедурите са специално разработени за комфорт на пациента, безопасни са и ефективни за всички видове кожа и цветове, включително тъмната.
Решения

Апаратни процедури

Мезотерапии

Пилинги

Инжекционни

Козметика

Мезотерапия

При пигментация на кожата често избор на докторите е мезотерапията, инжекционна процедура, въвеждаща различни фармакологични продукти с безупречен ефект за изсветляване на кожата.

Подходяща възраст

Продължителност

Необходим брой процедури