Радиочестотни изолирани игли

В Spectro IMA инвестираме в най-иновативните и модерни технологии, с които да ви предложим решения и желаните от вас резултати.

Системите SylfermХ и Agnes от световния лидер Alma Lasers представляват революционни комбинации от технологии и протоколи за максимални резултати.

SylfirmХ

Системата SylfermХ гарантира върхови резултати в подобряването на еластичността и текстурата на кожата, подобряване на порите, фините линии и по-дълбоки бръчки.

SYLFIRM X е първото RF microneedling устройство за предотвратяване на стареенето. Насочено е към два основни компонента — базалните мембрани и папиларната дерма.

Прилага се при разширени пори и при фини до дълбоки бръчки. Има ефект на избелване, овлажняване, изсветляване, прилага се при лунички, зачервяване, пигментация, акне, розацея, съдови лезии, мелазма. Използва се също за стягане, лифтинг и стягане на лицето, белези, стягане на тялото, акне, двойна брадичка, торбички под очите, стрии, за редуциране на мазнините и хиперхидроза.

RF микроиглите прилагат термична коагулация без повърхностно увреждане на кожата и лесно доставят серумите до таргетираната област. Микроиглите активират фибробластите и повишават колагеновата синтеза за подмладяване на кожата, нормализират хипермеланогенезата и стимулират регенерацията.

Това лечение за подмладяване на кожата е насочено към дермалните слоеве, за да увеличи колагеновите и еластиновите влакна. Като резултат кожата се повдига, стяга и подмладява.

Процедурата се извършва без анестезия. Устройството свежда болката до минимум и позволява лечение без упойка.

Процедурата е напълно безопасна и няма никакви странични ефекти върху кожата. Не изисква престой и може моментално да се върнете към нормалното си ежедневие. Зачервяването изчезва в рамките на 1-2 часа и може да се появи малка ултрафина коричка.

Въпреки високия профил на безопасност процедурите се назначават само след консултация в Spectro IMA.

Agnes

Системата за неоперативен лифтинг AGNES и нейните модули са предназначени за използване в дерматологични и хирургични процедури. Изолираните радиовълнови игли Agnes са електрохирургична процедура на принципа на топлинно коагулиращата се клетъчна тъкан, предизвикана от контактно съпротивление на радиочестотна енергия (RF energy). Системата Агнес работи с изолирани микроиглени електроди.

Прилага се като безкръвна блефаропластика, при периорбитални бръчки, мастна херниация на долния клепач, периорални бръчки. Дава високи резултати при двойна брадичка. Редукцията и стягането с AGNES намалява с до 20% мазнините на носа.

Процедурата се назначава само след консултация със специалист на Spectro IMA, който ще назначи терапия според индивидуалния казус на пациента.

Видове процедури

  • Оформяне на лице — лифтиране, стопяване на мазнини, контуриране.
  • Премахване на бръчки около очите и устните, премахване на комедони по лицето.
  • Премахване на двойна брадичка, активно акне вулгарис, включително белези от акне.
  • Премахване на торбички под очите, премахване на сирингома (малки доброкачествени туморни образувания).

Брой процедури и интервали между тях

  • Препоръчителният брой на третирания е индивидуален от 2 до 4
  • Периодът за проследяване е 1 месец след последното третиране
  • Интервалите на третиране са от 1 до 2 месеца