Много често желаните козметични процедури и корекции са придружени с различни притеснения на пациентите. Свободният достъп до информация по темата в Мрежата до голяма степен може да помогне за разсейването им, но може и да навреди или дори да засили сериозно тревожността, ако източникът е неясен или несигурен.

Ето защо подбрахме за Вас най-често срещаните притеснения по отношение на запълването на бръчките и начините да ги продолеете.

Това как ще премине процедурата зависи от общото състояние на Вашето тяло.

Повечето естетични процедури за запълване на бръчките, на които, пон първоначално, пациентите решават да се подложат, са минимално инвазивни. Това означава, че те крият и минимална опасност за общото Ви здраве. Множество са факторите, които отговарят обаче за това каква ще е степента на страничните ефекти и какъв ще е периодът на възстановяване и разкриване на максималния ефект.
Професионалистите в клиника Spectro IMA са хората, на които можете да се доверите. Задавайте свободно всички въпроси, които имате, по време на лична консултация с лекарите и медицинските сестри – те са хората, които, преценявайки какъв точно е Вашият конкретен случай, ще Ви дадат най-точните отговори.

Задължително е да се доверите на квалифициран екип в областта на естетичната дерматология.

Практиката редица процедури да се правят и в обикновени козметични салони, без сигурното наличие на необходимите медицински квалификации, е най-малкото съмнителна, а и опасна за здравето на хората.
Ето защо е необходимо да проучите много добре местата, на които предлагат желаните от Вас процедури за попълване на бръчките и да се обърнете към дерматологична клиника, в която работят добри експерти в областта.

Кои процедури са подходящи за Вас ще реши Вашият дерматолог.

Възможностите са много – апаратни процедури, филъри, пластични корекции, биостимулиращи резорбируеми конци – всичко това може да подобри вида на кожата на лицето Ви и да намали бръчките. Кое обаче е подходящо за Вас, не само от гледна точка на състояние на кожата, но и с оглед общото Ви здравословно състояние, ще прецени Вашият дерматолог.

Медицинските специалисти на Spectro IMA ще Ви предложат оптималните варианти и ще Ви разяснят всички подробности за тях. Това означава, че ще можете да направите информиран избор на базата на индивидуална консултация, а не въз основа на общи сведения и отзиви, които има голяма вероятност да са неприложими конкретно във Вашия случай. 

Това, което трябва да имат предвид задължително, когато става дума за запълване на бръчките, е квалификацията на медицинските специалисти, които ще извършат процедурата – да с доверите на експерти означава, че ще получите не само добър естетически резултат, но и професионална консултация, и грижа за емоционалното Ви състояние преди, по време на процедурата и на възстановителния период след нея. Всичко това е възможно в клиника Spectro IMA.